Dear Fashionistas,

Μετά από κάποιες εβδομάδες απουσίας, είμαι πάλι εδώ άλλη μια Δευτέρα! Το θέμα μας για το tip of the week είναι η επιστροφή των waist bags ή αλλιώς τσαντάκια μέσης. Θα είμαι ειλικρινής: δεν θα έλεγα ότι είμαι fan αυτού του trend, πάντα θεωρούσα ότι κάνει το outfit να χάνει τη θηλυκότητα του και είμαι σίγουρη ότι πολλές από εσάς συμφωνείτε ότι είναι ελαφρώς άχαρο αξεσουάρ. Ή και όχι; με μια βόλτα στα μαγαζιά παρατήρησα ότι υπάρχουν τόσα σχέδια που η αλήθεια είναι ότι μπήκα στον πειρασμό να δοκιμάσω!

Τα waist bags είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Δυστυχώς όμως είναι ένα αρκετά δύσκολο αξεσουάρ για να συνδυαστεί. Αλλά αυτός είναι ο λόγος που είμαι εδώ! Κατέληξα λοιπόν στα εξής συμπεράσματα για να σας βοηθήσω:

  1. GO CASUAL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα τσαντάκια μέσης ταιριάζουν πιο εύκολα σε casual outfit. Μπορείτε να δοκιμάσετε να τα χρησιμοποιήσετε και σε βραδινή εμφάνιση αλλά είναι πιο safe επιλογή για κάτι που θα φορούσατε έως το απόγευμα.

2. SIZE MATTERS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Για παράδειγμα, το παραπάνω τσαντάκι μέσης είναι σχετικά μεγάλο για μια γυναικεία μέση. Αυτό σημαίνει ότι είναι ακόμη δυσκολότερο να συνδυαστεί σωστά ώστε να κολακεύει τη σιλουέτα. Η καλύτερη οδός, αν δεν είστε σίγουρες τι σας ταιριάζει θα ήταν να επιλέξετε όσο το δυνατόν μικρότερο waist bag.

3. BELTS IN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Υπάρχουν κάποια σχέδια που το τσαντάκι έρχεται χωριστά με εσοχές, δίνοντας τη δυνατότητα να περαστεί σε οποία ζώνη θέλετε. My tip is: είναι ευκολότερη η επιλογή κάποιου σχεδίου waist bag με ενσωματωμένη ζώνη. Διαφορετικά θα πρέπει να προσέξετε τον συνδυασμό των υλικών μεταξύ ζώνης, waist bag και παπουτσιών.

Keep it simple!

Xx,   

Nat

 

*all photo rights to their respective owners

Facebook Comments