UBS: Στα $60-65 “βλέπει” την τιμή του αργού

2 λεπτά ανάγνωση
7 Νοεμβρίου 2017

H Σαουδική Αραβία – ο δεύτερος μεγαλύτερος παραγωγός αργού πετρελαίου στον κόσμο – βρίσκεται μόνιμα στο ραντάρ, ότι και αν συμβεί, όπως σημειώνει η UBS.

Έτσι ήταν λογικό το αργό να σημειώσει ράλι χθες, μετά από την εντυπωσιακή προσπάθεια καταπολέμησης της διαφθοράς στο Βασίλειο, η οποία οδήγησε στην σύλληψη μερικών από τους σημαντικότερους υπουργούς και επιχειρηματίες του.

Όπως τονίζει η UBS, οι επενδυτές είναι ιδιαίτερα “ευάλωτοι” στην απειλή ότι η παραγωγή θα μπορούσε να διαταραχθεί σε μια περίοδο που η προσφορά μειώνεται στο Ιράκ και τη Βενεζουέλα.

Έτσι, η UBS συνεχίζει να αναμένει την τιμή του Brent να διαπραγματεύεται μεταξύ των 60 και 65 δολαρίων το βαρέλι πριν από την επόμενη συνεδρίαση του ΟΠΕΚ στις 30 Νοεμβρίου, κοντά στην τρέχουσα τιμή των 62,4 δολ. το βαρέλι.

Ελευθερία Κούρταλη

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

UBS: Το εντυπωσιακό comeback των ελληνικών ομολόγων

Από «παράδειγμα προς αποφυγή» στις διεθνείς αγορές χρέους, η Ελλάδα έχει εξελιχθεί

UBS: Ξεπέρασε τις εκτιμήσεις με κέρδη $1,2 δισ. – νέο πρόγραμμα buyback

Η UBS ανακοίνωσε καθαρά κέρδη 1,2 δισ. δολαρίων στο δ’ τρίμηνο, +56%
Εκτακτες ειδησεις Ελλαδα

Χρυσός: Οι αγοραστές επέστρεψαν μετά το sell-off – Άνοδος 17% από την αρχή του έτους

Ο χρυσός επέστρεψε πάνω από το ψυχολογικό όριο των $5.000, καταγράφοντας 2η