Πωλήσεις σημειώνονται και σήμερα (δεύτερη συνεχή ημέρα) στην εγχώρια ηλεκτρονική αγορά ομολόγων με συνέπεια να αυξάνονται οι αποδόσεις τους.
Αντίθετα η εικόνα του 10ετούς κρατικού ομολόγου παραμένει σταθερή σε σύγκριση με τη συνεδρίαση της Πέμπτης και η τη τιμή να ανέρχεται στα 70,00 λεπτά του ευρώ και την απόδοση να διαμορφώνεται στο 8,40%.
Το ετήσιο κρατικό ομόλογο αποτιμάται σήμερα στα 97,55 λεπτά του ευρώ και η μέση απόδοση κυμαίνεται στο 7,00%. Το 3ετές κρατικό ομόλογο καταγράφει τιμή στα 90,50 λεπτά και απόδοση στο 9,20%. Το spread(διαφορά απόδοσης του 10ετούς κρατικού ομολόγου με το αντίστοιχο γερμανικό ομόλογο) διαμορφώνεται στις 835 μονάδες βάσης από 810 μονάδες βάσης που είχε διαμορφωθεί στο ξεκίνημα της δεύτερης εβδομάδας του Οκτωβρίου.