Επίθεση Βελόπουλου σε Αποστολίδη: «Σαν να στέλνετε τον Εφιάλτη στις Θερμοπύλες»

MarketNews

Επίθεση Βελόπουλου σε Αποστολίδη: «Σαν να στέλνετε τον Εφιάλτη στις Θερμοπύλες», ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Την ώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη οι βαρύνουσας σημασίας διερευνητικές επαφές της χώρας μας με την Τουρκία, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης στοχοποιεί τον διπλωμάτη που εκπροσωπεί την Ελλάδα, αποκαλώντας τον από το βήμα της Βουλής «Εφιάλτη».

«Ένα δείγμα του κυρίου αυτού ο οποίος ήταν γραμματέας στην πρεσβεία στην Κύπρο το 1974 είναι όσα σχετικά είχε πει στο ΕΛΙΑΜΕΠ. Ακούστε τι έλεγε: Το 1974 τουρκική δύναμη αποβιβάστηκε στο νησί. Και αυτόν τον στέλνουμε στις διερευνητικές».

«Σαν να στέλνετε τον Εφιάλτη στις Θερμοπύλες. Στις Θερμοπύλες όμως στέλνεις τον Λεωνίδα να πει ή την ή επί τας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Βελόπουλος.

«Ό,τι κερδήθηκε με αίμα το ξαναπαίρνεις με αίμα αν το χάσεις. Η Θράκη, τα Δωδεκάνησα, το Αιγαίο αν χαθούν θα τα επανακερδίσουμε μόνο με αίμα και όχι με διπλωματικές συμφωνίες» σημειώσε μεταξύ άλλων, ενώ επεκτείνοντας την τοποθέτησή του και στην Κύπρο ανέφερε:

«Στην Κύπρο όλοι ήσασταν με το σχέδιο Ανάν. Η Κύπρος μπήκε όμως στην Ευρώπη με το ΟΧΙ του Παπαδόπουλου. Τα “ΟΧΙ” που λες είναι το κέρδος στο εθνικό σου θέμα.

Έναν Τάσσο Παπαδόπουλο χρειάζεται η ΕΛΛΑΣ. Όχι να δίδεις γη και ύδωρ», κατέληξε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Πηγή: Reader.gr