Την ώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη οι βαρύνουσας σημασίας διερευνητικές επαφές της χώρας μας με την Τουρκία, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης στοχοποιεί τον διπλωμάτη που εκπροσωπεί την Ελλάδα, αποκαλώντας τον από το βήμα της Βουλής «Εφιάλτη».

«Ένα δείγμα του κυρίου αυτού ο οποίος ήταν γραμματέας στην πρεσβεία στην Κύπρο το 1974 είναι όσα σχετικά είχε πει στο ΕΛΙΑΜΕΠ. Ακούστε τι έλεγε: Το 1974 τουρκική δύναμη αποβιβάστηκε στο νησί. Και αυτόν τον στέλνουμε στις διερευνητικές».

«Σαν να στέλνετε τον Εφιάλτη στις Θερμοπύλες. Στις Θερμοπύλες όμως στέλνεις τον Λεωνίδα να πει ή την ή επί τας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Βελόπουλος.

«Ό,τι κερδήθηκε με αίμα το ξαναπαίρνεις με αίμα αν το χάσεις. Η Θράκη, τα Δωδεκάνησα, το Αιγαίο αν χαθούν θα τα επανακερδίσουμε μόνο με αίμα και όχι με διπλωματικές συμφωνίες» σημειώσε μεταξύ άλλων, ενώ επεκτείνοντας την τοποθέτησή του και στην Κύπρο ανέφερε:

«Στην Κύπρο όλοι ήσασταν με το σχέδιο Ανάν. Η Κύπρος μπήκε όμως στην Ευρώπη με το ΟΧΙ του Παπαδόπουλου. Τα “ΟΧΙ” που λες είναι το κέρδος στο εθνικό σου θέμα.

Έναν Τάσσο Παπαδόπουλο χρειάζεται η ΕΛΛΑΣ. Όχι να δίδεις γη και ύδωρ», κατέληξε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Πηγή: Reader.gr

Facebook Comments