Σε έκδοση 5ετούς ομολόγου προχωρά η Motor Oil συνολικής αξίας 350 εκατ.ευρώ, με την εταιρεία να σκοπεύσει να διαθέσει τα κεφάλαια που θα αντληθούν για την αποπληρωμή ομολόγων της Motor Oil Finance (100% θυγατρικής της εταιρείας) λήξεως το 2022. 

Η Motor Oil ανακοίνωσε ότι έχει ορίσει την Citigroup Global Markets Europe AG ως Γενική Συντονίστρια και Συνδιαχειρίστρια του βιβλίου προσφορών προκειμένου να διοργανώσει για λογαριασμό της εταιρείας μία σειρά από εξ αποστάσεως συναντήσεις με επενδυτές που επενδύουν σε τίτλους σταθερού εισοδήματος στην Ευρώπη, οι οποίες συναντήσεις θα ξεκινήσουν την Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2021.

Όπως αναφέρει η εταιρική ανακοίνωση, “υπό την επιφύλαξη των συνθηκών της αγοράς, θα ακολουθήσει η διάθεση ομολογιών υψηλής εξοφλητικής προτεραιότητας, χωρίς εξασφαλίσεις, συνολικής ονομαστικής αξίας 350 εκατομμυρίων ευρώ με διάρκεια 5 έτη (NC-L/Μη Ανακλητές) που πρόκειται να εκδοθούν από την Εταιρεία (οι “Ομολογίες” και η “Έκδοση”, αντίστοιχα). Δεν δύναται να διασφαλιστεί ότι η Έκδοση θα πραγματοποιηθεί ή ότι θα έχει το προαναφερθέν μέγεθος ή ότι θα ολοκληρωθεί”.

Στην ίδια ανακοινώση αναφέρεται πως η εταιρεία “προτίθεται να χρησιμοποιήσει τα κεφάλαια που θα αντληθούν, μαζί με υφιστάμενα ταμειακά διαθέσιμα, για την αποπληρωμή του συνόλου των ομολογιών εκδόσεως της MOTOR OIL FINANCE PLC (100% θυγατρικής της Εταιρείας), συνολικής ονομαστικής αξίας EUR 350 εκατ., σταθερού επιτοκίου 3,25% και λήξεως το 2022, συμπεριλαμβανομένης της καταβολής των δεδουλευμένων αλλά μη καταβληθέντων τόκων των εν λόγω ομολογιών, καθώς και για την αποπληρωμή των προμηθειών και εξόδων της Έκδοσης. Οι Ομολογίες θα διατεθούν κατά το πρότυπο του Regulation S. Ηλεκτρονική Netroadshow παρουσίαση θα είναι διαθέσιμη”.

Facebook Comments