Ζ. Κωνσταντοπούλου: «Ο Γεωργιάδης είναι ένα “φασιστοειδές”»

2 λεπτά ανάγνωση
12 Ιουνίου 2026
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου επέλεξε ξανά την οδό της προσωπικής επίθεσης, χαρακτηρίζοντας τον Άδωνι Γεωργιάδη «φασιστοειδές». Μια τέτοια φράση δεν υπηρετεί τον δημόσιο διάλογο.

Αντίθετα, τον δηλητηριάζει. Η πολιτική αντιπαράθεση μπορεί και πρέπει να είναι σκληρή, αλλά χρειάζεται επιχειρήματα, στοιχεία και θεσμικό μέτρο. Όταν ο λόγος διολισθαίνει σε βαρείς χαρακτηρισμούς, η συζήτηση φεύγει από την ουσία και μετατρέπεται σε τηλεοπτική σύγκρουση εντυπώσεων. Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας επιχειρεί συχνά να εμφανιστεί ως φωνή θεσμικής ευαισθησίας.

Όμως η χρήση τέτοιων χαρακτηρισμών υπονομεύει ακριβώς αυτή την εικόνα. Γιατί η δημοκρατική κριτική δεν χτίζεται με προσβολές, αλλά με καθαρές θέσεις και πολιτική σοβαρότητα.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ε. Καλογεροπούλου: «Μιλάει ο Μητσοτάκης για εντιμότητα;!»

Η Ελένη Καλογεροπούλου επέλεξε για ακόμη μία φορά την εύκολη πολιτική ατάκα,

Γ. Βαρουφάκης: «Πρέπει να καταργήσουμε τα funds»

Ο Γιάνης Βαρουφάκης επανέφερε τη γνωστή συνταγή των εύκολων λύσεων, ζητώντας την

Λ. Κανέλλη: “Αν δεν ήμασταν εμείς δεν θα ξέρατε τι είναι αντίσταση.”

Η Λιάνα Κανέλλη υποστήριξε ότι «αν δεν ήμασταν εμείς δεν θα ξέρατε