Δήλωση μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού έκανε ο Απόστολος Λύτρας, ο γνωστός ποινικολόγος, ο οποίος ξυλοκόπησε τη σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου και προφυλακίστηκε.

Όλη η δήλωση Λύτρα

Όλες αυτές τις ημέρες μετά την πράξη που τέλεσα και έχω ήδη ομολογήσει και ζητήσει συγγνώμη τόσο από την σύζυγό μου όσο και από τα παιδιά μου, υπάρχει μια τεράστια ανθρωποφαγία όχι μόνο προς εμένα αλλά προς την σύζυγό μου που είναι θύμα αυτής της υπόθεσης και κάτ επέκταση στα 3 μου παιδιά. Έχουν ακουστεί τεράστια ψέματα και ανακρίβειες.

Θέλω να διευκρινίσω ότι ουδεμία ευθύνη φέρει η σύζυγός μου για οφειλές μου που δημιουργήθηκαν πολύ πριν την γνωρίσω. Ουδέποτε η σύζυγός μου αρνήθηκε να μου παραδώσει τα προσωπικά μου αντικείμενα ή ο,τιδήποτε μου ανήκει γιατί ποτέ δεν της ζητήθηκε έστω τηλεφωνικά – άλλωστε όλα τα οικονομικής φύσεως ζητήματα έχουν συμφωνηθεί μεταξύ μας ήδη κατά το διάστημα που η σχέση μας περνούσε κρίση.

Τέλος, θέλω να ζητήσω και πάλι συγγνώμη για την πράξη που τέλεσα σε μια γυναίκα που στάθηκε αξία σύζυγος σε μένα, αξία μάνα για το κοριτσάκι μας, δεύτερη μάνα για τα παιδιά μου, τα οποία ούτε πριν την πράξη μου ούτε τώρα ξεχωρίζει από το δικό μας παιδί, και εργάστηκε σκληρά όλα τα χρόνια της κοινής μας ζωής”.

Facebook Comments